Moordspel The End


De rode loper ligt uit, de camera’s zijn afgesteld en de spotlights staan aan. Ieder moment kunnen de hoofdrolspelers arriveren. Gespannen wachten fans en journalisten achter de dranghekken. Een limousine komt voorgereden met de eerste acteurs en actrices. Lachend en zwaaiend stappen ze het theater binnen, niet wetend wat de avond brengen zal.

 

Na lang wachten is ze er: de ster van de avond, hoofdrolspeelster Jasmina Jansen. Na een aantal kleine bijrollen en goede recensies, schittert ze nu op het witte doek. Een verfilming van het succesvolle boek ‘Couscous met aardbeien’ biedt goede verwachtingen voor de toekomst. Iedereen is dan ook zeer gespannen.

 

Na de film is er een afterparty waar de gasten opgezweept worden met muziek, drank en hapjes. Plots klinkt er een gil boven het geluid uit. De muziek valt uit, iedereen staat stil. Het is Jasmina, ze is, ze is ingestort. Wat is er gebeurd, iemand moet toch wat hebben gezien?

 

 

Méér weten over dit moordspel? Bekijk hier onder het moordspel script.

Personages in dit moordspel

Bas Staartkind
Moordspel The End

Ik ben Bas, journalist bij de Cosmo. Ik schrijf over artiesten en wat hen bezighoud. Natuurlijk is niet alles interessant. Door mijn ervaring weet ik wat mijn lezers interessant vinden. Zo is Jasmina Jansen helemaal 'hot'! Ze is vrolijk, spontaan, energiek en ambitieus. Onze lezers willen alles van haar weten. Ik ben best trots, ik heb haar min of meer ontdekt toen ze nog optrad in de kleinere theaters van ons land.