Moordspel Foxy Lady


Champagne, cocktails, ruisende jurken, prachtige shows en klinkende namen: nachtclub de 'Foxy Lady' is het paradijs voor extravagante drag queens en hun vrienden en vriendinnen.

Vanuit het hele land komen er ieder weekend honderden mensen naar de club. Op het zachte pluche, onder de kristallen kroonluchters, kijken ze hun ogen uit, worden ze zelf bekeken en klokken ze voor een paar honderd euro aan felgekleurde drankjes naar binnen.

De 'Foxy Lady' heeft een naam hoog te houden als meest exquise drag club van het land. Daarom nodigt de eigenaar vaak de roddelpers uit voor shows, feestjes en wedstrijden. Altijd goed voor wat extra aanloop.
 
 

Méér weten over dit moordspel? Bekijk hier onder het moordspel script.

Personages in dit moordspel

Idi Ood
Moordspel Foxy Lady

Hallo, ik ben Idi, ik kom uit de VS. Ik ben show danseres en creative-director. Het is hard werken nieuwe choreografie te bedenken. Ik krijg veel inspiratie van mijn voorbeelden: Beyoncé en Lady Gaga. Nu we bekender zijn, zou ik graag met onze show naar het buitenland gaan. Internationale bekendheid maakt het vak veel interessanter. Maar, ik geloof dat de andere meiden daar niet klaar voor zijn. Volgens Lorelei, een van mijn beste vrienden, willen de meiden hier blijven.