Moordspel Blauw Bloed


Na het overlijden van baron Von Rozenburg woont barones Sophia Alexandra von Rozenburg alleen op landgoed de Eikenhorst. Ondanks haar hoge leeftijd heeft de barones een sociaal en actief leven. Zo bekleedt de barones een aantal bestuurlijke functies en is ze zeer bedreven in het schilderen.

 

Naast haar vaste bediendes, die dagelijks voor haar zorgen, heeft de barones twee trouwe vrienden die haar regelmatig bezoeken. De barones heeft één zoon, twee dochters en twee kleinkinderen.

 

Als de barones besluit om een banket te organiseren, lijkt alles in vrede en in harmonie te verlopen. Tot de volgende ochtend, als de schoonmaakster het levenloze lichaam van de barones ontdekt in de bibliotheek.

 

Méér weten over dit moordspel? Bekijk hier onder het moordspel script.

Personages in dit moordspel

Anna von Anhalt
Moordspel Blauw Bloed

Anna von Anhalt aangenaam. Ik ben de vrouw van Gotfried, voorzitter van buurtschap Verspreide huizen Eikenhorst. Ik ben eigenaresse van galerie Patries von Anhalt. Ik verhuur kunstwerken in het buurtschap. De barones heeft altijd veel belangstelling getoond voor werken van jonge kunstenaars, vooral surrealistische werken.