Moordspel Blauw Bloed


Na het overlijden van baron Von Rozenburg woont barones Sophia Alexandra von Rozenburg alleen op landgoed de Eikenhorst. Ondanks haar hoge leeftijd heeft de barones een sociaal en actief leven. Zo bekleedt de barones een aantal bestuurlijke functies en is ze zeer bedreven in het schilderen.

 

Naast haar vaste bediendes, die dagelijks voor haar zorgen, heeft de barones twee trouwe vrienden die haar regelmatig bezoeken. De barones heeft één zoon, twee dochters en twee kleinkinderen.

 

Als de barones besluit om een banket te organiseren, lijkt alles in vrede en in harmonie te verlopen. Tot de volgende ochtend, als de schoonmaakster het levenloze lichaam van de barones ontdekt in de bibliotheek.

 

Méér weten over dit moordspel? Bekijk hier onder het moordspel script.

Personages in dit moordspel

Don Partanna
Moordspel Blauw Bloed

Hallo mijn naam is Don Paranna. Mijn familie komt uit SiciliŽ, waar we olijfolie produceren en verkopen. Mijn vader is bevriend met de barones. Ze hebben elkaar ontmoet op SiciliŽ. Tijdens een zomervakantie van de barones. Na het overlijden van mijn vader, ben ik hoofd van de familie en run ik het familiebedrijf.